Bilgilendirme için teşekkürler.32 Bit hakkında bilgim var.Ben vocal mixi sırasında vst kullandığım için,efeklerin getirdiği kaybı minimuma indirmek için 32 bit kayıtta ısrarcıyım.Bu forumda çok araştırdım böyle bişey varmış.Hesaplamalar daha kaliteli ve hatasız oluyormuş.Hele şükür bulabildim 32 bit kayıt seçeneği çıktı oleeeyyy

Peki mono kayıt yaparken tek çözüm ilgili kanala sağ tıklayıp left demek mi her defasında ? kayıt sırasında çok sıkıcı olucak bu.Bide adobede yaptığın kaydın üstüne tekrar yazma olayı oluyordu.Bunda olmuyor nasıl olucak ?
Peki " 64 bit Double-precision Engine" olayını söylemen çok iyi oldu.Çünkü Ev şartlarında bandrollü albüm kaydı yapan biriyim.Olabildiğince kaliteli ve hatasız mixe ihtiyacım var.
Peki bu 64 bit engine'den tam olarak faydalanmak için,illa 64 bit ses kaydı almaya gerek yok dimi ?
Sitesinde şöyle diyor : "The 64-bit signal path includes plug-ins and buses. SONAR sends and receives 64-bit data to and from all plug-ins that accept 64-bit data. If a plug-in requires 32-bit data, SONAR will automatically handle the conversation." sanırım 32 bit yeterli.