64 BİT MADURU

Steinberg ürünleri ile ilgili sorunlar, öneriler, yenilikler...

Yetkili: Forum Yöneticileri

64 BİT MADURU

İleti ilhangm Cum Tem 09, 2010 1:35 am

Selam arkadaşlar .64 bit sisteme geçiş yaptım .bir sorun oldu her zamanki gibi :) Elimde cubase 4.5.2 . sürümü var cd de 64 bit setup var kur diyorum kuruyor ama halionOne yi es geçiyor, kurmuyor
Başına gelmiş arkadaşlar,teknik heyet gurubu burdan sesleniyorum . Sesimi duyan varmı ?
Kullanıcı avatarı
ilhangm
Sinyalci

Re: 64 BİT MADURU

İleti alperz Cum Tem 09, 2010 3:20 pm

Cubase 4'te Halion One'ın x64 sürümü yok diye biliyorum. Cubase 5'e güncellersen yüklenebildiğini okumuştum.

Cümle sonlarındaki noktalardan önce değil, sonra boşluk bırakmak gerek. Bir de cümlelerin ilk kelimelerinin ilk harfleri büyük oluyor Türkçe'de. :)

Son bir şey daha; "madur" değil, "mağdur"
Dear God, we paid for all this stuff ourselves, so thanks for nothing.
Kullanıcı avatarı
alperz
Kırkaltı

İleti ilhangm Cum Tem 09, 2010 9:38 pm

Edebiyat dersi için teşkrler dostum.Konumuz edebiyat parçalamak olsaydı konu başlığına edebiyat mağduru yazardım.Neyse bir dahaki sefere Halion one 64bit versiyonu cubase 5 de var öylemi :)
Kullanıcı avatarı
ilhangm
Sinyalci

İleti Erkan Arslan Cum Tem 09, 2010 10:40 pm

Senin ilk mesajından itibaren ciddi bir edep dersine ihtiyacın olduğunu anlamıştım zaten. Aptal olma, burdaki insanlar senin babanın oğlu değil. Kimse de sana yardım etmek zorunda değil.
Sen burda otuz kere uyarıldın forum kurallarına uyman açısından. Alper yine tenezzül edip seni uyarmış, biraz insan gibi davranmaya özen göster. :evil:
"Bilim ve sanat takdir edilmediği yerden göç eder." (İbni Sina)
Kullanıcı avatarı
Erkan Arslan
Sosyete berberi

İleti Ebenezer Cmt Tem 10, 2010 1:44 am

Erkan Arslan yazdı:Aptal olma, burdaki insanlar senin babanın oğlu değil.

Başkalarını uyarırken ağzımızdan çıkanı kulağımızın duyması forum adabı açısından önemli bir şeydir.
When the battlefield is totally under control, war becomes a routine...
Kullanıcı avatarı
Ebenezer
Kırkaltı

İleti ilhangm Cmt Tem 10, 2010 1:58 am

Saglam kustun bravo amigo. Demiştim sen amigosun :) İnsan gibi davranamıyosam .neden benle muhattap olmaya çalışıyosun Bu forumdaki herkezz bence insan (artılarıyla eksileriyle) laf aramızda amigo beni artılar eksiler ilgilendirmiyor. AAA durr bi saniye tırnak işareti koyucaktım unuttum :) Bir yazıyı anlamak bu kadarmı zor . Benim edebiyatım bu kadar. ister cevap verirsin ister vermezsin en azından cümle kurabilmekte güzel (üstüne alınma amigo kurdugum cümleleri sende anlıyorsun ) Amigo sen pis bir ucubesin
Kullanıcı avatarı
ilhangm
Sinyalci

İleti Erkan Arslan Cmt Tem 10, 2010 2:24 am

Ebenezer yazdı:
Erkan Arslan yazdı:Aptal olma, burdaki insanlar senin babanın oğlu değil.

Başkalarını uyarırken ağzımızdan çıkanı kulağımızın duyması forum adabı açısından önemli bir şeydir.

Ağzımdan çıkanı hem duyuyorum hem okuyorum ebenezer.
"Bilim ve sanat takdir edilmediği yerden göç eder." (İbni Sina)
Kullanıcı avatarı
Erkan Arslan
Sosyete berberi

İleti BoraOzkum Sal Tem 13, 2010 2:16 pm

ilhangm yazdı:Saglam kustun bravo amigo. Demiştim sen amigosun :) İnsan gibi davranamıyosam .neden benle muhattap olmaya çalışıyosun Bu forumdaki herkezz bence insan (artılarıyla eksileriyle) laf aramızda amigo beni artılar eksiler ilgilendirmiyor. AAA durr bi saniye tırnak işareti koyucaktım unuttum :) Bir yazıyı anlamak bu kadarmı zor . Benim edebiyatım bu kadar. ister cevap verirsin ister vermezsin en azından cümle kurabilmekte güzel (üstüne alınma amigo kurdugum cümleleri sende anlıyorsun ) Amigo sen pis bir ucubesin

Yazdıkların, üzerinde bir süre düşündükten sonra anlaşılabiliyor. Ki eminim bu forumda gerçekten bu işi bilen insanların, ya da forumun %90'ının senin yazdıklarını anlamaya çabalamakla geçirecek vakitleri yok.
Yapılmaya çalışılan "edebiyat parçalamak" değil, zaten gün geçtikçe elimizden kayıp giden güzel Türkçemizin korunmasına destek olmak, "Bir ucundan da biz tutalım." demek.
Zaten vakitleri dar olan insanların seni anlamaya çabalaması gerekmiyor, sen onlara kendini anlatabilmelisin. Zira burada yardım isteyen, bir sorunu olan sensin.
İleride bir gün senin yardım edebileceğin bir konu olduğunda da senden yardım isteyen birileri kendini sana anlatmak zorunda olacaktır.
Düzgün yazmak bir "artı-eksi" meselesi değil, bu forumda yazmanın kurallarından biri. Tabi bunu anlayabilmek için öncelikle Forum Kuralları'nı okumak, hazmetmek gerekiyor.

Hiç kimsenin amacının seni aşağılamak, hor görmek olduğunu zannetmiyorum, tartışma çıkarmayı da kimse istemez. Sadece birazcık duyarlılık..

Bora
Kullanıcı avatarı
BoraOzkum
Çakal

İleti alperz Sal Tem 13, 2010 3:40 pm

İlhan aga, imla kurallarına uygun, anlaşılır yazı yazmanın adı edebiyat parçalamak değildir. 90'ın üzerinde IQ'ya sahip her insanın yaptığı birşeydir.

Kimse sana yardım etmek zorunda değil. Mesajına cevap vermek zorunda da değil. Senin soruna yazılan her cevap sana edilmiş bir lütuftur. Bir hediyedir.
Dear God, we paid for all this stuff ourselves, so thanks for nothing.
Kullanıcı avatarı
alperz
Kırkaltı

İleti Nurkan Sal Tem 13, 2010 7:04 pm

ilhangm,

http://www.cubase.net/phpbb2/viewtopic. ... b9cd2d1a44

Cubase 5 ile sorun çözülüyormuş.

Hombre, sen de inat etme de temiz temiz yaz. Okuyunca anlaşılsın hemen. Bir de İlhan amigo decoderi ile uğraşmayalım yani. :)

Sürtüşmeyin arkadaşlar bu kadar. Sıcaklar sıktı sanırım. :) Şu buhar üfleyip serinleten dalgalardan almak lazım her mekana.
Kullanıcı avatarı
Nurkan
Forum Yöneticisi

İleti OnurEnsert Çar Tem 14, 2010 12:20 pm

Nurkan yazdı: Şu buhar üfleyip serinleten dalgalardan almak lazım her mekana.

Abi o namsussuzlar da nasıl rutubet yapıyor ortamda. Nemden nefes alamıyorsun. Ortalık birden güney sahillerine dönüyor. Hani sahil yada deniz olsa çekilirde. Ankara'dayız malum :)
ONR
Kullanıcı avatarı
OnurEnsert
Çakal

İleti ilhangm Cum Tem 16, 2010 2:24 pm

Teşekkürler nurkan abi.Ayriyet ten edebiyat 'ıma biraz daha dikkat edicem.Nede olsa Kemalizm bestecisiyim!!! Ben abuk sabuk konuşurum diye bir iddiam yok . Sadece bir rica, ufacık bişey, benle kimse nokta virgül trafiğine girmezse sevinirim .Bişey daha,IQ su 90'nı aşmış kravatlı arkadaş ve amigo ,sorduğum sorulara cevap vermeseniz de olur . Cevap yazmak zorunda da değilsiniz rahat olun babanızın oglu da değilim . :)
Kullanıcı avatarı
ilhangm
Sinyalci

İleti BoraOzkum Cum Tem 16, 2010 10:40 pm

Nurkan yazdı:ilhangm,
Hombre, sen de inat etme de temiz temiz yaz. Okuyunca anlaşılsın hemen.

Sürtüşmeyin arkadaşlar bu kadar.

Polemiğe gerek yok tekrar alevlenmesin muhabbet :wink:
Kullanıcı avatarı
BoraOzkum
Çakal

İleti ilhangm Per Tem 29, 2010 11:51 am

Selam arkadaşlar problemi hallettim.Vista home premium 64bit, SP2 güncelleme ve sata 3 harddisk değişimi
işe yaradı . bilginize :)
Kullanıcı avatarı
ilhangm
Sinyalci

İleti ilhangm Sal Ağu 03, 2010 12:09 am

x
Kullanıcı avatarı
ilhangm
Sinyalci

Cubase / Nuendo / Wavelab Forumu

Kimler çevrimiçi