BL MÜZİK: RME'den yeni ürünler...

Piyasaya yeni çıkan ürünler, yeni teknolojiler, kampanyalar...

Re: BL MÜZİK: RME'den yeni ürünler...

İleti Emrah_Gokduman Sal Tem 27, 2010 11:23 pm

Mertay yazdı:Apogee'ye çok sağlam rakip gelmiş ama daha önemlisi bazı pc kullanıcıları için beklenen çözüm olabilir.

Bayağı sağlam bir rakip Mertay,Apogee Duetle kıyaslanırsa Duetten çok daha fazla geniş yelpazeye hitap edebilecek bir ürün olduğunu düşünüyorum. Duet,Logic ve Garageband temelli bir ürün. Cubase,Protools desteklemiyor. RME Babyface bu yönüyle Apogee Duet'i kesinlikle sollar.. ;)
Kullanıcı avatarı
Emrah_Gokduman
Ekstracı

İleti iskender Sal Tem 27, 2010 11:35 pm

Emrah_Gokduman yazdı:
Mertay yazdı:Apogee'ye çok sağlam rakip gelmiş ama daha önemlisi bazı pc kullanıcıları için beklenen çözüm olabilir.

Bayağı sağlam bir rakip Mertay,Apogee Duetle kıyaslanırsa Duetten çok daha fazla geniş yelpazeye hitap edebilecek bir ürün olduğunu düşünüyorum. Duet,Logic ve Garageband temelli bir ürün. Cubase,Protools desteklemiyor. RME Babyface bu yönüyle Apogee Duet'i kesinlikle sollar.. ;)

Düzeltme; Duet Mac ortamında Core Audio kullanan tüm programları destekler. Buna Cubase, Ableton, Reason vs. dahil. Protools'u ise M-Audio ve Digidesign dışında -AVID tarafından onaylı olarak- hiç bir ses kartı desteklemez. (Onaysız olarak ise benim bildiğim bir tek Mackie var)
"If you believe everything you read, better not read - Japanese Proverb"
Kullanıcı avatarı
iskender
Compel Ltd. yetkilisi

İleti Emrah_Gokduman Çar Tem 28, 2010 7:08 pm

İskender bey bilgilendirmenizden dolayı teşekkür ederim. Peki Duet'in 192 KHZ desteklemesi ne zaman söz konusu olur? Compel'in sitesine baktım maksimum 96 KHZ desteklediği bilgisi var.
Kullanıcı avatarı
Emrah_Gokduman
Ekstracı

İleti Mahcem Per Tem 29, 2010 10:31 am

192kHz çalışan gerçekten kimse var mı?

M.
Kullanıcı avatarı
Mahcem
Şartlı Tahliye

İleti Emrah_Gokduman Per Tem 29, 2010 11:55 am

Mahcem abi 192 KHZ desteğini, kartı daha sonra değiştirmemek ve ileriye yönelik yatırım olması için düşünüyorum. :D
Kullanıcı avatarı
Emrah_Gokduman
Ekstracı

İleti iskender Per Tem 29, 2010 12:31 pm

Emrah_Gokduman yazdı:İskender bey bilgilendirmenizden dolayı teşekkür ederim. Peki Duet'in 192 KHZ desteklemesi ne zaman söz konusu olur? Compel'in sitesine baktım maksimum 96 KHZ desteklediği bilgisi var.

Duet donanımsal yapısı itibarı ile 192 kHz'i desteklemiyor. Bu yüzden yazılımsal bir güncelleme ile 192 kHz destekleyeceğini hiç sanmıyorum.
"If you believe everything you read, better not read - Japanese Proverb"
Kullanıcı avatarı
iskender
Compel Ltd. yetkilisi

İleti firestorm Sal Ağu 17, 2010 12:58 pm

Bu babyface fiyatı hala belli değil. 800-900 lira gibi ise şu an alırım. Yok mu haber? TC Impact Twin alacam yoksa...Gönlüm RME almaktan yana...
yiğit...
Kullanıcı avatarı
firestorm
Metalci

Önceki

Yeni Ürün Duyuruları

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir