2500 Lira+Doğru Klavye Seçimi= ?

Bateristler, Klavyeciler, Flütçüler, Trompetçiler, Solistler! Alın size gitarcılar tarafından ha bire rahatsız edilmeden kafanıza göre takılacağınız bir forum işte...

Yetkili: Selcuk_Ergen, Forum Yöneticileri

Re: 2500 Lira+Doğru Klavye Seçimi= ?

İleti korsan rudess Sal Nis 13, 2010 9:14 pm

:) Elimde Yamaha PSR-190 var ve ağırlığı ne durumda onu bile bilmiyorum. Buralarda pek enstruman deneyebileceğim ya da tuşe algılayabileceğim bir yerler yok maalesef. Dolayısıyla M1 ya da Triton tuşeleri hakkında fikir sahibi değilim ama sanırım M50'nin tuş hissi PSR 190'dan iyi çıkacaktır :) M50'yi bir hayli araştırdıktan sonra onda karar kıldım. Organ sesleri anladığım kadarıyla Juno'dan daha iyi durumda. Her ne kadar genişletilebilirlik olmasa da uzunca bir süre işimi görecektir bu cihaz. Kayıt özelliği olması da aklımı çelen unsurlardan biri. Zuhal Müzik'ten de mail geldi, önümüzdeki ay Juno Stage tekrar stokta olacakmış. Ama M50'de karar kıldım işte. Kısmetse ya gelecek ay sonunda ya da Haziran başı gibi cihazı alacağım. Yalnız sormak istediğim bir şey daha var, ürünü şu adresten alacağım:

http://www.eniyiteknoloji.com/M-50-73,PR-111547.html

Site güvenilir midir (kargolama, tedarik, kredi kartı alış veriş sistemi)? Can Elektronik'te taksit imkanı olmadığı için burayı seçeceğim. Hepsiburada'da Korg ürünleri yok, buranın da ürün yelpazesi geniş ama adını pek duymadığım bir yer. Alışveriş yapan ya da konuyla ilgili bilgisi bulunan arkadaşlar yorum yaparsa rahatlayacağım açıkçası.
korsan rudess
Alışır alışır...

İleti cevit Çar Nis 14, 2010 6:06 pm

loading yazdı:Korg kaliteli tuşeyi yani 61ve 76 lık kaliteli tuşeyi en son triton studio ve karmada bıraktı.

Çok yanlış. Bkz: M3 (Almadan önce ben de çok homurdandım M3'e ama şu anda master olarak kullanıyorum 73 tuş), SV-1
Kullanıcı avatarı
cevit
Öğretmem

İleti korsan rudess Sal Nis 20, 2010 3:19 pm

En iyi teknoloji sitesiyle ilgili olumlu olumsuz bir geri bildirim olmadı, sanırım bu siteye pek kimsenin de işi düşmemiş :) Bir de burada aynı ürünü buldum:

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.a ... 2&gid=1531

Mydukkan ile alışveriş yapan oldu mu hiç? Bir de bu iki site arasında neden bu kadar fiyat farkı var? Ucuz satan site teşhir ürünü satar mı? Kendilerine açıp sorsam satmayız derler ama sonuçta deneyimli birilerinden cevap alırsam daha objektif olabilir diye düşünüyorum.
korsan rudess
Alışır alışır...

İleti Dream_Gypsy Çar Nis 21, 2010 2:05 am

Mydukkan'dan gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsin . Ben hiç problem yaşayanı duymadım, çevremde de çok var kullanan.
Kullanıcı avatarı
Dream_Gypsy
Kompedan

İleti Müjdat Kurtman Sal Tem 27, 2010 4:59 am

Roland Juno Stage
Müjdat KURTMAN
Kullanıcı avatarı
Müjdat Kurtman
Ajan

İleti korsan rudess Pzr Ağu 22, 2010 2:57 pm

Eniyiteknoloji.com'dan Korg M50 88 aldım nihayet. Bilmemkaç zaman geçti ama hem nakit konusunda daha açılmam gerektiğini farkettim, hem de artık daha kalıcı bir şey almam lazım dedim ve aldım. Dandik Yamaha'dan sonra parmaklarım RH3 tuşlara pek alışamadı :) Sesler programlama vs her şey süper alette. PC senkronizasyonu ve kurcalama olayları da (şimdilik pek fazla bir şey anlamasam da ayrıntılarından) inanılmaz. Başlığa katkısı olan herkese kucak dolusu sevgiler.
korsan rudess
Alışır alışır...

Önceki

Tuşlu / Nefesli / Vurmalı Enstrumanlar Forumu

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: BubbleTrouble, Yahoo [Bot] ve 2 misafir