Elimde Yamaha PSR-190 var ve ağırlığı ne durumda onu bile bilmiyorum. Buralarda pek enstruman deneyebileceğim ya da tuşe algılayabileceğim bir yerler yok maalesef. Dolayısıyla M1 ya da Triton tuşeleri hakkında fikir sahibi değilim ama sanırım M50'nin tuş hissi PSR 190'dan iyi çıkacaktır

M50'yi bir hayli araştırdıktan sonra onda karar kıldım. Organ sesleri anladığım kadarıyla Juno'dan daha iyi durumda. Her ne kadar genişletilebilirlik olmasa da uzunca bir süre işimi görecektir bu cihaz. Kayıt özelliği olması da aklımı çelen unsurlardan biri. Zuhal Müzik'ten de mail geldi, önümüzdeki ay Juno Stage tekrar stokta olacakmış. Ama M50'de karar kıldım işte. Kısmetse ya gelecek ay sonunda ya da Haziran başı gibi cihazı alacağım. Yalnız sormak istediğim bir şey daha var, ürünü şu adresten alacağım:
http://www.eniyiteknoloji.com/M-50-73,PR-111547.htmlSite güvenilir midir (kargolama, tedarik, kredi kartı alış veriş sistemi)? Can Elektronik'te taksit imkanı olmadığı için burayı seçeceğim. Hepsiburada'da Korg ürünleri yok, buranın da ürün yelpazesi geniş ama adını pek duymadığım bir yer. Alışveriş yapan ya da konuyla ilgili bilgisi bulunan arkadaşlar yorum yaparsa rahatlayacağım açıkçası.